İzmir Büyükşehir Belediyesi finalist...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen ve yılın başarılı sürdürülebilir iş modellerinin ödüllendirilerek, iş dünyasına örnek oluşturmasına katkıda bulunan “Sürdürülebilir İş Ödülleri”ne Ekrem Akurgal Yaşam Parkı Güneş Enerjisi Santrali projesi ile 15 Ağustos 2017 tarihinde katıldı.

Sürdürülebilirlik dönüşümünü teşvik etmek amacıyla 11 ana kategori belirlenen yarışmada; belediyemiz “Karbon ve Enerji Yönetimi” kategorisinde Ekrem Akurgal Yaşam Parkı Güneş Enerji Santrali Projesi ile başvuru yapmış ve finalist olmaya hak kazanmıştır. 2014 yılında ilki verilen “Sürdürülebilir İş Ödülleri”ne yerel yönetimler bu yıl ilk kez katılabilmişlerdir.

18 Ekim 2017 tarihinde İstanbul'da düzenlenen ödül törenine Belediyemizi temsilen Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü temsilcileri katılım sağlamıştır.